Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

Bernd Stange lett Szingapúr új szövetségi kapitánya

2013.05.16. 11:04 focivbblog

Bernd Stange lett a szingapúri válogatott új szövetségi kapitánya. A német szakember - aki a 2004-es Ázsia Kupán a negyeddöntőig vezette Irakot, - Raddy Avramovicot váltja.

bernd-stange.jpg
A szingapúri szövetség megerősítette, hogy két éves szerződést kötött a 65 esztendős edzővel. Az első közös küldetés a délkelet-ázsiai bajnok felkészítése a 2015-ös Ázsia Kupa selejtezőire, ahol már egy fordulót megrendeztek (itt Szingapúr 4-0-ás vereséget szenvedett idegenben Jordániától), a folytatás pedig augusztus 14-én lesz, Stange egykori csapata, Omán ellen. "Hosszú és színes időszakot töltöttem ott, mindig keresem a kihívásokat." - nyilatkozta Szingapúr új kapitánya, aki 2001-ben ült le az ománi kispadra röviddel azután, hogy Ausztráliában elnyerte az év edzője címet: 2000-ben bajnoki címet ünnepelhetett a Perth Glory szakvezetőjeként, majd egy évvel később büntetőkkel veszítettek a döntőben.

"Olvastam Szingapúr kultúrájáról, történelméről, és tudom, hogy nagy a lelkesedés az országban a futball iránt. Több órát beszélgettem a szövetség embereivel, lenyűgöz a profizmusuk, a stratégiájuk és fejlesztési programjaik. Nagyszerű edzők és játékosok vannak, akik lelkesek és elhivatottak."

(the-afc.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr265302877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása