Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

Trinidad és Tobago két meccsel készül az Arany Kupára

2013.05.08. 08:39 focivbblog

A trinidad és tobagoi válogatott május 23-tól folytatja a felkészülést a júliusi Arany Kupára. A 2007 óta első kontinens tornájára készülő csapat két meccset is játszik majd Európában, június 4-én és 7-én Románia és Észtország ellen.

0,,12813~11916417,00.jpg
A 20 fős keretben ott lesz a St. Ann's Rangers kapusa, Jan Michael Williams, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Trinidad és Tobago a második helyen végezzen a 2012-es Karibi Kupán és ezzel kvalifikálja magát az idei Arany Kupára. Szintén meghívót kapott a szövetségi kapitánytól a Vietnamban játszó középpályás, Hughtun Hector, és a Thaiföldön futballozó védő, Seon Power. További ismerős nevek, a két középpályás Kevin Molino, és Christopher Birchall, utóbbi a csapat mindhárom meccsén játszott a 2006-os németországi világbajnokságon. Hiányozni fog viszont a Stoke City játékosa, Kenwyne Jones, míg az Ipswich Town kapitánya, Carlos Edwards részvétele kérdéses ágyéksérülés miatt.

"Két nehéz mérkőzés vár ránk az Arany Kupára való felkészülés során. Nagyon jó lesz arra, hogy megtaláljuk végső csapatunkat a tornára." - nyilatkozta Hutson Charles, a nemzeti csapat szövetségi kapitánya. Trinidad és Tobago az Arany Kupa első körének B csoportjába kapott besorolást, az első mérkőzésüket július 8-án játszák El Salvador ellen, majd 12-én Haiti, 15-én pedig Honduras következik.

(goldcup.org)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr855287561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása