Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

Riise lemondta a válogatottságot

2013.05.07. 17:59 focivbblog

A Fulham és a norvég válogatott védője, John Arne Riise bejelentette, hogy a továbbiakban nem kíván szerepelni a nemzeti csapatban. A játékos összesen 110 alkalommal viselte a norvég válogatott mezét. A bejelentés sokkolta a norvég drukkereket, hiszen félúton járunk a jövő évi VB-re való kvalifikációs sorozatban. Az ex-liverpooli 32 éves Riise azzal magyarázza döntését, hogy túl idős már ahhoz, hogy egyszerre klubszinten és válogatott szinten is játszon.

2074553_FULL-LND.jpg
"Futballista karrierem utolsó szakaszába érkeztem, és abba a korba léptem, ahol meg kell hoznom bizonyos döntéseket, ha szeretném elérni utolsó célomat: még 4-5 évig szeretnék európai klubcsapatban játszani. Annak érdekében, hogy a legjobb kondícióban legyek, a klubomra akarok koncentrálni." - nyilatkozta a norvég védő.

A válogatott szövetségi kapitánya, Egil Drillo Olsen meglepődött a bejelentésen, de tiszteletben tartja azt. Norvégia a 2000-es EB óta nem jutott ki világversenyre, jelenleg a negyedik pozíciót foglalja el az E jelű selejtező csoportban hét ponttal, néggyel a listavezető Svájc mögött.

(fifa.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr105286766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása