Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

Tahiti története első Konföderációs Kupájára készül

2013.05.08. 18:08 focivbblog

Negyven nap múlva Tahiti válogatottja Nigéria ellen játsza első meccsét az idei Konföderációs Kupán. Az újonc teljes erővel készül története első Óceánián kívüli tornájára, az amatőr játékosok erőnléti, taktikai és technikai gyakorlatokon vesznek részt.

toaaitotraim.jpg
"40 napunk van felkészülni első meccsünkre Nigéria ellen. Az erőnlét, a sebesség és a robbanékonyság fejlesztése az elsődleges célunk, és sokat dolgozunk támadó és védekező szituációkon is, a legfontosabb hogy minél kevesebb gólt kapjunk." - nyilatkozta a szövetségi kapitány, Eddy Etaeta.

A szakember szerint sajnálatos, hogy a Dragon kiesett az óceániai Bajnokok Ligájából, de így legalább a teljes keret együtt dolgozhat. "Szívesen fogadtuk azokat a játékosokat, akik a Bajnokok Ligájában játszottak. Hat magas színvonalú meccs van a hátuk mögött, és a kiesés, amit mindannyian sajnálunk. Ők fizikailag és mentálisan is nagy terhelésen estek át, amit figyelembe kell vennünk. Úgy gondolom, az elmúlt egy hétben volt idejük a BL eseményein rágódni, de ezen a héten már ők is a Konföderációs Kupára koncentrálnak. A kemény edzések megviselik őket, de már látjuk az eredményt, ki kell emelnem Kader Touati, a csapat erőnléti edzőjének munkáját."

(oceaniafootball.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr625290007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása