Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

A Konföderációs Kupa játékvezetői

2013.05.13. 19:31 focivbblog

A mai nappal ismertté vált a hamarosan rajtoló Konföderációs Kupa játékvezetőinek listája. Összesen tíz trióról van szó, a hat konföderációból öt képviseltetve lesz. A kiválasztást a FIFA játékvezetői testülete végezte a 2014-es VB-re jelölt sporik közül.

massimo_busacca.jpg
A jelöltek majdnem két éve állnak az egykori FIFA játékvezető Massimo Busacca irányítása és megfigyelése alatt. "Ezek a játékvezetők potenciális jelöltek a jövő évi VB-re is, és ilyen magas rangú eseményeken való foglalkoztatásuk kulcsfontosságú a felkészülésükben." - kezdte mondandóját Busacca. "A többi, a jelöltek listáján szereplő társukhoz hasonlóan bármilyen szintű meccs levezetésére képesek. Meg vagyunk róla győződve, hogy hozni fogják az elvárt szintet."

"Úgy készülünk, mint egy focicsapat, különös figyelmet szentelünk az egységességre és következetességre, a fair-playre, a játékosok védelmére és a taktikai megközelítésre. Mindennek együtt kell lennie ezen a fontos tornán, ahol a legjobb játékosok és csapatok fognak játszani. Szükséges a játékvezetők felkészítése, hogy előre lássák és megelőzzék amit kell." - mondta az egykori spori. A tornán a játékvezetők munkáját segíti majd az ún. gól-bíró technológia.

A Konföderációs Kupát június 15 és 30 között rendezik hat helyszínen Brazíliában. A tornán négy olyan csapat is lesz, amelyek összesen 12-szer nyertek világbajnokságot az eddigi 19 alkalomból: a jelenlegi világ- és európabajnok Spanyolország, a 2012-es EB ezüstéremese Olaszország, Dél-Amerika bajnoka Uruguay, és a rendező Brazília. A listát a CONCACAF térség bajnoka Mexikó, Ázsia legjobbja Japán, az Afrika Kupa győztes Nigéria, és az újonc, Oceánia Kupát nyert Tahiti egészíti ki. Végül lássuk a triók listáját:

IRMATOV Ravshan (üzbég), RASULOV Abdukhamidullo (üzbég), KOCHKAROV Bakhadyr (kirgiz)

NISHIMURA Yuichi (japán), SAGARA Toru (japán), NAGI Toshiyuki (japán)

HAIMOUDI Djamel (algériai), ACHIK Redouane (marokkói), ETCHIALI Abdelhak (algériai)

AGUILAR CHICAS Joel Antonio (el salvadori), TORRES MEJIA William (el salvadori), ZUMBA GALAN Juan Francisco (el salvadori)

ABAL Diego Hernan (argentin), MAIDANA Hernan (argentin), BELATTI Juan Pablo (argentin)

OSSES ZENCOVICH Enrique Roberto (chilei), MONDRIA CARVAJAL Francisco (chilei), ASTROZA CARDENAS Carlos (chilei)

BRYCH Felix (német), BORSCH Mark (német), LUPP Stefan (német)

OLIVEIRA ALVES GARCIA Pedro Proença (portugál), CUNHA MIRANDA Bertino (portugál), GARCIAS BOLINHAS TRIGO Jose Tiago (portugál)

KUIPERS Bjorn (holland), VAN ROEKEL Sander (holland), ZEINSTRA Erwin (holland)

WEBB Howard Melton (angol), MULLARKEY Michael (angol), CANN Darren (angol)

(fifa.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr965298834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása