Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

Wilshere kihagyja az angolok következő két meccsét

2013.05.14. 18:41 focivbblog

Az angol válogatott és az Arsenal középpályása, Jack Wilshere bokaműtéten fog átesni a szezon végét követően, ezért biztosan ki fogja hagyni a válogatott írek és brazilok elleni felkészülési meccseit.

jack_wilshere.jpeg
A 21 éves játékos sérülés miatt kihagyta a teljes 2011-12-es szezont, és a márciusi Tottenham elleni vereséget követően is néhány hétig nélkülözte őt Arsene Wenger. A mostani műtét a korábban beültetett fém rögzítő eltávolítását jelenti, ami a szakvezető szerint egy nagyon kis beavatkozás: "Jacknek egy kis, enyhe műtétje lesz a szezon után. Jelenleg fájdalomcsillapítókkal játszik, de csak akkor játszatom, ha tényleg szükség van rá. Ez egy nagyon nagyon nagyon kis műtét. Mindössze két-három hetes kihagyásról van szó, nem lesz vele probléma."

Wilshere, aki lenyűgözően játszott a februári, Brazília ellen 2-1-re megnyert meccsen, nagyon csalódott, hogy nem lehet ott a "visszavágón", de Wenger szerint jövőre mindezt bepótolhatja...

(thefa.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr745300379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása