Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

Feröer szövetségi kapitánya 2015 végéig hosszabbított

2013.05.10. 20:37 focivbblog

Feröer-szigetek szövetségi kapitánya, Lars Olsen két évvel meghosszabbította szerződését, ami így 2015 végéig szól. Az 52 éves dán szakember megbizatása idén decemberben járt volna le, de felettesei úgy gondolták, hogy továbbra is őt szeretnék látni a kis ország kispadján, legalább a 2016-os EB selejtező sorozatának végéig.

lars_olsen.jpg
Feröer még pont nélkül áll világbajnoki selejtező csoportjában, de októberben közel álltak a szenzációhoz, viszont Zlatan Ibrahimovic megmentette akkor a svédek becsületét, akik fordítani tudtak, és 2-1-re nyertek idegenben. Lars Olsen, - aki az 1992-es európabajnok dán csapat csapatkapitánya volt, - 2011 novemberében lett kinevezve feröeri szövetségi kapitánynak, Brian Kerrt váltotta. Az uefa.com-nak tavaly év végén azt nyilatkozta, hogy: "A Feröer-szigetek egy kis futball nemzet, és mi mindig nagy erőfeszítéseket teszünk érte. A labdabirtoklásban szeretnék javulást látni. Nem kellene attól tartanunk hogy nálunk van a labda. Jobban meg kellene becsülnünk azt, és nem odaadni az ellenfeleknek. Ezzel nagyobb nyomást tudnánk gyakorolni rájuk."

(uefa.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr215294311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása