Következik

Facebook

Kontakt

focivbblog kukac gmail pont com

Archívum

Felipe Scolari már tudja a névsort

2013.05.09. 13:21 focivbblog

"Már tudom, kiket viszek a Konföderációs Kupára, de csak 14-én ismertetem a névsort." - Nyilatkozta Felipe Scolari, a brazil válogatott szövetségi kapitánya a sajtónak a rioi katonai testnevelési iskolán tett látogatása során, ahol a Selecao edzései lesznek a torna előtt.

scolari.jpg


A kapitánynak három poszton voltak kérdőjelei a Globo Esporte szerint. A védelem közepén Dedé (Cruzeiro) és Réver (Atlético Mineiro), a bal szélen Adriano (FC Barcelona), André Santos (Gremio) és Filipe Luis (Atletico Madrid), elöl pedig Alexandre Pato (Corinthians) és Leandro Damiao (Internacional) versengett a csapatba kerülésért. Döntésre várt még Ronaldinho Gaúcho (Atlético Mineiro) és Kaká (Real Madrid) ügye is, csak egyikük lehet majd ott a Konföderációs Kupán, de Scolari korábban tett olyan kijelentéseket, amely szerint 'Dinho' előnyben van.

A brazil keret május 27-én találkozik a rioi katonai objektumban, és két nappal később tartják majd az első edzést. Egészen június 1-ig lesznek ott a trénigek, majd másnap a Maracana Stadionban Anglia ellen játszanak felkészülési meccset. Ezután Goiania lesz az edzőtábor helyszíne egészen a Konföderációs Kupa kezdetéig. Június 9-én lesz még egy felkészülési meccs Porto Alegrében Franciaország ellen, majd 15-én a torna nyitómeccsén Japán ellen játszik Scolari csapata.

(conmebol.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbajnoksag.blog.hu/api/trackback/id/tr625291240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása